Feest Styling |DIY Safari Feest

 

 

Vandaag wil ik met jullie delen hoe ik het Safari feest van Thomas en Joshua heb gestyled.

  

Als basis heb ik een bruin tafellaken gebruikt, maar als jullie dat niet hebben, lees dan even mijn blog terug over tafellakens ideeën.

Vervolgens heb ik rustieke accessoires gebruikt. Om de lekkernij en de twee taarten mooi te etaleren, heb ik kleine houten kistjes, boomschijven en dozen met zebra print papier omwikkeld.


Je kan ook schoenendozen in verschillende maten en hoogten met bruin papier inpakken (of een andere papier in het thema).

Wat ook heel erg leuk is, is om een kleine speelgoedkoffer te gebruiken als dienblad. Probeer wel de kleuren in de gaten te houden om de harmonie van de decoratie te behouden. Het mooiste is om verschillende hoogtes op de tafel te creëren, maar begin altijd achteraan met de hogere accessoires en probeer beide kanten van de tafel hetzelfde te houden om een balans te creëren.

 

Voor dit feest had ik als bedankjes kleine zakjes gevuld met snoepjes en pepernoten (om de kleur bruin te accentueren) en een traktatie doos in de kleur groen. Deze bedankjes heb ik gepersonaliseerd met de namen van de twee-jarigen (met de vistaprint software gemaakt) en op tafel als decoratie gestyled.

Uiteraard heb ik onze eigen bonbonvormpjes gebruikt in de kleur effen bruin en oranje, zebra en panter print. Tussen de “dienbladen en lekkernijen” heb ik wat mos en een kunstgras tegel gelegd.

 

Achter de tafel, heb ik als achtergrond, een decoratie gemaakt met de knuffels van de kinderen, touw en groen doek. Op de grond voor de tafel, stond ook nog wat grotere knuffels welke in een Safari voorkomen. Verder nog twee struiken van ballonnen gevuld met helium.

 

Hebben jullie vragen of wil je mijn advies hierover, aarzel niet mij te contacteren. Ik vind het erg leuk om je te helpen.

 

Liefs, Kelly

 


Over Kelly

Moeder van Viktor | Vrouw van Paul | Gek op feest styling | webshop owner |

creatief | dromer | ondernemer | Fashion agent | Braziliaanse

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Hip Evenementen (woensdag, 26 juli 2017 16:20)

    Wauw ziet er fantastisch uit! Zal een geslaagd feest zijn geweest!
    Groet,
    Saskia